Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes. Learn more

I understand

 

Un acte tan simple i quotidià com omplir un got d’aigua de l’aixeta pot esdevenir la millor alternativa per a la salut dels teus. Malauradament, aquesta realitat ha sofert un cert descrèdit, que volem rectificar, de la mà de la indústria de l’aigua embotellada.
La nostra experiència, juntament amb nombrosos estudis, ens permet afirmar que l’aigua de l’aixeta alcalinitzada és la millor opció per a la teva llar.
A continuació, t’expliquem el perquè de tot plegat.

El nostre organisme està format majoritàriament per aigua. Per tant, és realment indispensable que ens hidratem i beguem aigua de qualitat. Però, què entenem per aigua de qualitat? 

Es considera que l’aigua de qualitat és aquella que no està contaminada, és alcalina i no conté metalls pesats, clor ni una excessiva mineralització. Entenem per alcalina, aquella aigua que té un pH igual o superior a 7 i que, per tant, provoca que els microorganismes nocius i tòxics no puguin sobreviure en el nostre cos, així com que absorbim més nutrients en el moment de la digestió.  

aigua 14

Els perills del plàstic

Les ampolles de plàstic que trobem a les botigues que contenen aigua embotellada inclouen components químics que són perjudicials per a la salut. El Bispehenol A, més conegut com a BPA, és el màxim exponent d’aquesta situació. 

Aquest component químic ha disparat totes les alarmes, ja que alguns estudis han posat en evidència la seva toxicitat, fins el punt que diversos països com, per exemple, els Estats Units i Canadà, així com la Unió Europea han prohibit l’ús d’aquest component per fabricar utensilis destinats als nadons.

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
×

Log in