Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes. Learn more

I understand

 

La llum del sol proporciona tota la calor que la seva llar necessita. Únicament ha d’instal·lar l’equip necessari per captar l’energia i emmagatzemar-la per a la seva cuina o escalfar l’aigua del bany.

La inversió inicial es recupera amb l’estalvi que s’aconsegueix en escalfar el circuit de l’aigua de la seva llar mitjançant la calor del sol en comptes del gas. Cada vegada que utilitzi el bany, la cuina, el rentavaixelles o la rentadora, l’aigua calenta que s’utilitza l'escalfa el sol, en comptes d’haver de pagar un major consum de gas. Així, en poc temps, no només evitarà haver de pagar factures, sinó que la instal·lació solar tèrmica de la seva llar li sortirà de franc.

L’aprofitament de l’energia solar es pot utilitzar de dues maneres per a electricitat i per obtenir calor.

A Lladó, instal·lem energia solar per a la seva aplicació en la calefacció i en aigua calenta sanitària d'habitatges, escoles, hotels, cases rurals, masies, etc.

Els avantatges de la utilització de l’energia solar són evidents:

  • Important reducció dels costos de combustible.
  • Fàcil manteniment.
  • Energia sense dependència de tercers.
  • Protecció del medi ambient.

L’energia solar és neta, segura i rendible. Inverteixi en el seu futur.

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
×

Log in