Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes. Learn more

I understand

 

Quina és la millor aigua per beure?

Quina és la millor aigua per beure?

Un acte tan simple i quotidià com omplir un got d’aigua de l’aixeta pot esdevenir la millor alternativa per a la salut dels teus. Malauradament, aquesta realitat ha sofert un cert descrèdit, que volem rectificar, de la mà de la indústria de l’aigua embotellada.
La nostra experiència, juntament amb nombrosos estudis, ens permet afirmar que l’aigua de l’aixeta alcalinitzada és la millor opció per a la teva llar.
A continuació, t’expliquem el perquè de tot plegat.

Llegir més

Com podem aconseguir una aigua de qualitat?

Com podem aconseguir una aigua de qualitat?

Afortunadament, l’aigua del nostre territori és d’una destacable qualitat, ja que prové directament de les fonts del Pre-Pirineu. Tot i així, aquesta es tracta i es clorititza abans que arribi a la nostra llar.  
Una de les tècniques més recomanades per aconseguir una aigua de qualitat és l’osmosi inversa. Aquest sistema fa circular l’aigua per una sèrie de membranes semipermeables que la converteixen en un recurs més pur i menys concentrat en toxines.

Llegir més
×

Log in