Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes. Learn more

I understand

 

Us volem presentar la nova vessant comunicativa de Casa Lladó. En el transcurs dels últims mesos, hem estat analitzant quina podia ser la millor estratègia per compartir la nostra experiència i passió amb el màxim nombre possible de persones.

Estem convençuts que aquesta nova línia marcarà un abans i un després en la nostra història, ja que ens volem obrir encara més al territori que ens ha vist néixer i créixer.

Gràcies a la voluntat de sumar esforços, hem pogut establir acords amb empreses d’àmbit comarcal que, de la mateixa manera que nosaltres, estan disposades a divulgar els seus coneixements. Aquest és el cas de la Farmàcia Cosp – Món Homeocèutic, una empresa pionera a la comarca que comparteix la nostra filosofia empresarial de futur. 

Així doncs, estem molt satisfets d’anunciar que oferirem, juntament amb la Farmàcia Cosp – Món Homeocèutic, unes jornades relacionades amb el món de l’aigua i la salut a la nostra comarca. Aquestes es portaran a terme els dies 9 i 23 de juliol a les dependències de Món Homeocèutic. 

Horari:
Dijous 9 de juliol, 19:30 h
Dijous 23 de juliol, 19:30 h

Direcció:
Passeig de la Pau 55, Berga

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
×

Log in