Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes. Learn more

I understand

 

Quan comença la tardor, el dia s’escurça notablement i, en conseqüència, els nostres hàbits quotidians canvien. Amb l’arribada del fred, passem moltes més hores a casa, un espai que es converteix en el centre de les nostres activitats diàries.

El cert és que la llar és l’espai més íntim que tenim, un lloc fet a la nostra mida, en el qual és imprescindible sentir-s’hi bé. Des de Casa Lladó estem convençuts que la temperatura, l’aigua calenta i la llum són la base de la calidesa i el confort, dos requisits vitals per gaudir del benestar a la llar.

A continuació, us suggerim una sèrie de consells per tal d’aconseguir una temperatura adequada a casa.

  • Nivell d’humitat: Si el nivell d’humitat a casa és massa alt, és possible que hi apareguin fongs i floridures, organismes que poden fer malbé la llar i provocar problemes de salut als teus. Per evitar-ho, assegura’t que ventiles i fas recircular prou l’aire, utilitza deshumidificadors i revisa periòdicament l’estat de les canonades i de qualsevol altra font d’humitat que tinguis.
  • Temperatura: A l’hivern, la temperatura ideal a la qual hem de programar la calefacció és entre 19 ºC i 21 ºC. I, a l’estiu, l’aire condicionat no ha d’estar mai per sota dels 25 ºC. D’aquesta manera, farem un ús eficient de l’energia i, a més, ens estalviarem refredats com a conseqüència del canvi sobtat de temperatura entre l’interior i l’exterior.
  • Climatització: De sistemes de climatització i equips de producció d’aigua calenta, n’hi ha de molts tipus. Només has d’esbrinar quin és el que cobreix millor les teves necessitats energètiques, posar-lo en marxa i, sobretot, seguir les recomanacions de l’instal·lador.
  • Manteniment: Fes un manteniment correcte. Controlar i comprovar periòdicament l’estat i el bon funcionament dels aparells i els sistemes ens permetrà detectar a temps possibles avaries o obturacions de sortides de calor o fred, a més d’evitar el malbaratament energètic i mantenir a ratlla la nostra factura.
Facebook Twitter Google+ LinkedIn
×

Log in