Aquesta tardor aposta pel confort

Aquesta tardor aposta pel confort

Quan comença la tardor, el dia s’escurça notablement i, en conseqüència, els nostres hàbits quotidians canvien. Amb l’arribada del fred, passem moltes més hores a casa, un espai que es converteix en el centre de les nostres activitats diàries.

El cert és que la llar és l’espai més íntim que tenim, un lloc fet a la nostra mida, en el qual és imprescindible sentir-s’hi bé. Des de Casa Lladó estem convençuts que la temperatura, l’aigua calenta i la llum són la base de la calidesa i el confort, dos requisits vitals per gaudir del benestar a la llar.

A continuació, us suggerim una sèrie de consells per tal d’aconseguir una temperatura adequada a casa.

  • Nivell d’humitat: Si el nivell d’humitat a casa és massa alt, és possible que hi apareguin fongs i floridures, organismes que poden fer malbé la llar i provocar problemes de salut als teus. Per evitar-ho, assegura’t que ventiles i fas recircular prou l’aire, utilitza deshumidificadors i revisa periòdicament l’estat de les canonades i de qualsevol altra font d’humitat que tinguis.
  • Temperatura: A l’hivern, la temperatura ideal a la qual hem de programar la calefacció és entre 19 ºC i 21 ºC. I, a l’estiu, l’aire condicionat no ha d’estar mai per sota dels 25 ºC. D’aquesta manera, farem un ús eficient de l’energia i, a més, ens estalviarem refredats com a conseqüència del canvi sobtat de temperatura entre l’interior i l’exterior.
  • Climatització: De sistemes de climatització i equips de producció d’aigua calenta, n’hi ha de molts tipus. Només has d’esbrinar quin és el que cobreix millor les teves necessitats energètiques, posar-lo en marxa i, sobretot, seguir les recomanacions de l’instal·lador.
  • Manteniment: Fes un manteniment correcte. Controlar i comprovar periòdicament l’estat i el bon funcionament dels aparells i els sistemes ens permetrà detectar a temps possibles avaries o obturacions de sortides de calor o fred, a més d’evitar el malbaratament energètic i mantenir a ratlla la nostra factura.
Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in