Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes. Learn more

I understand

 

Diversos estudis han demostrat que els canvis meteorològics poden arribar a afectar la nostra salut tant física com psíquica. Aquesta afirmació ens pot semblar exagerada, però tot seguit ens adonarem que no ho és tant.

El cert és que les persones d’edat avançada són més sensibles a les alteracions atmosfèriques, motiu pel qual sovint es queixen, amb raó, dels canvis climàtics. En aquest sentit, cal destacar que s’ha pogut constatar que un medi humit agreuja els símptomes d’artrosi i que, en canvi, la calor és beneficiosa per relaxar la musculatura i augmentar la mobilitat. A més a més, la humitat també pot provocar problemes respiratoris.

Per altra banda, alguns estudis afirmen que les temperatures càlides, al contrari de les fredes, disminueixen els nivells d’ansietat i milloren el nostre estat d’ànim. Ara bé, no podem oblidar que un excés de calor també pot ser contraproduent per al nostre organisme. 

Davant la impossibilitat de controlar la meteorologia, només ens queda l’alternativa de crear un microclima adient per a la nostra llar.

Tant si volem evitar la humitat com si desitgem obtenir una temperatura adequada a casa, hem de tenir presents els següents consells:

  • Ventilar la casa.
  • Utilitzar l’extractor quan cuinem.
  • Ajustar el termòstat entre 19ºC i 21ºC.
  • Estendre la roba a l’exterior.
  • Utilitzar deshumidificadors.
  • Revisar les canonades.
  • Detectar corrents d’aire a les finestres.

Recordeu que per resoldre qualsevol dubte o aclariment us podeu posar en contacte amb el nostre equip de professionals. A Casa Lladó som una empresa especialitzada en instal·lacions i manteniments de calefacció, aigua i gas.

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
×

Log in