Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes. Learn more

I understand

 

Ahir a la tarda, es va portar a terme la xerrada “El Berguedà, aigua Km0”, un esdeveniment que vam organitzar conjuntament amb Món Homeocèutic.

Gràcies a l’entenedora i completa intervenció que va realitzar la farmacèutica i homeòpata, Maria Cosp, vam poder conèixer de ben a prop algunes de les propietats i característiques de la nostra aigua, així com alguns dels riscos que pot comportar el consum d’aigua embotellada amb plàstic.

Per altra banda, també es van presentar alguns mecanismes i tractaments que ens poden ajudar a obtenir una aigua més saludable per al nostre organisme. Aquest és el cas de l’osmosi, un sistema de multifiltres que ens permet aconseguir una aigua més pura i menys concentrada en toxines. 

Aprofitem aquestes línies per agrair l’enorme implicació de tot l’equip de Món Homeocèutic, ja que, des d’un primer moment, es va mostrar obert a participar en aquest projecte compartit.

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
×

Log in