Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes. Learn more

I understand

 

Ahir a la tarda, vam organitzar un interessantíssim espai d’intercanvi i coneixement relacionat amb el món de l’aigua.

És de tots conegut que l’aigua és un component essencial per al nostre organisme. Per aquest motiu, el nostre equip considera que és molt important que controlem totes aquelles substàncies i partícules que aquest element pot contenir.

Així mateix, som plenament conscients que les plantes de tractament d’aigua utilitzen una sèrie de components d’origen químic que, en excés, poden arribar a ser perjudicials per a la nostra salut.

Estem convençuts que, tot i que no podem prescindir d’alguns productes químics, si que podem evitar que aquests entrin en contacte amb el nostre organisme. En aquest sentit, alguns dels tractaments més recomanats són l’osmosi inversa i la descalcificació.

A Casa Lladó som especialistes en la instal·lació d’aquesta tipologia d’aparells i sempre estem oberts a parlar-ne amb tots vosaltres.

 

 

Facebook Twitter Google+ LinkedIn
×

Log in